WAT IS CROSSFIT?

Wat je moet weten

Wat is CrossFit?

Fit en Gezond zijn

CrossFit wordt gekenmerkt door de toepassing van veilige, effectieve, functionele oefeningen. Bewegingen die je helpen in je dagelijkse praktijk.

Jouw Doelen

CrossFit kan ingezet worden om elk doel te behalen, van verbeterde gezondheid tot gewichtsverlies tot betere performance. Wat is jouw doel?

Voor Iedereen

Het programma werkt voor iedereen - voor zowel mensen die net starten als voor mensen die al jaren trainen. Daar waar nodig wordt het programma aangepast op jouw niveau en jouw doelen.

Onder begeleiding

Jouw trainer geeft uitleg, aanwijzingen en biedt hulp bij het aanpassen en het uitvoeren van het programma. De groepen zijn klein. Er is veel aandacht voor het individu.

Aan de slag

De work outs

CrossFit workouts zijn elke dag anders. Deze zogenaamde Workout of the Day oftewel WOD kan aangepast worden om elke atleet te helpen bij het behalen van zijn of haar doelen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of welk fitness niveau je hebt; Onze ervaren trainers begeleiden je in jouw proces

Wie zijn wij

Waarom heb je ons nodig?

Functioneel trainen op een plek met gelijkgestemden: serieus trainen en bewegen, no nonsense, met humor. In een goeduitgeruste en veilige omgeving. Dat is CrossFit Joure.

CrossFit biedt intensieve workouts waarbij je tot het gaatje gaat. In the heat of the moment zoek je de grens op van de mogelijkheden. Om verder te groeien en je prestaties te verbeteren. 

Wij als trainers kijken samen met jou, waar je mogelijkheden , uitdagingen en restricties liggen zodat je veilig kan trainen en toch je doelen kunt behalen!

Ook benieuwd naar CrossFit Joure? 

 

999+

Coffee Cups

99+

Barbell Workouts

365

Days per Year

999+

Poses

FAQS

Veelgestelde Vragen

Als je nog nooit CrossFit hebt gedaan, dan leer je tijdens de OnRamp lessen alles wat je moet weten. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Als je geen abonnement wilt, kun je een strippenkaart nemen. Je kan dan gaan wanneer je wil binnen de periode van de strippenkaart. Niet gebruikte credits vervallen aan het einde van de periode.

Crossfit voor kinderen is een les waarin kinderen op hun niveau en spelenderwijs kennis maken met de aspecten van functioneel bewegen maar zonder het gebruik van zware gewichten, ed. Voor kinderen is er een speciaal KIDS abonnement. 

Naast de reguliere CrossFit lessen en Yoga, bieden we  ook Female Movement; dit is een combinatie van yoga en functioneel bewegen met meer aandacht voor de vrouwelijke aspecten van sport, gezondheid en beweging.