TRAININGEN

Trainingen

Workout of the Day. Voor je dagelijkse dosis CrossFit. Een effectieve training van een uur waarbij er gewerkt wordt aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, explosiviteit en mobiliteit. Elke dag een andere work out. Zorgvuldig geprogrammeerd en onder begeleiding.

1 keer per week volledig uit je dak gaan met iets ‘speciaals’. CrossFit kent veel verschillende disciplines en onderdelen. Tijdens de Speciality training is er aandacht voor een specifiek onderdeel; zoals  Weightlifting en Gymnastics Training. Alleen voor gevorderde CrossFitters.

Tijdens 3 lessen maak je kennis met CrosssFit: de methodologie, de CrossFit bewegingen, de terminologie en de intensiteit van de trainingen. Kortom de ideale start van je CrossFit carrière. Groove is een methode waar dans en beweging geïntegreerd worden in een unieke beleving. Groove is simpel en geschikt voor iedereen. Bij Groove danst iedereen dezelfde beweging of op hetzelfde ritme, maar iedereen danst die beweging op zijn eigen manier. Grooove stimuleert de creativiteit en geeft je de vrijheid om te dansen. Geen ingewikkelde danspasjes dus. Omdat iedereen uniek is, heeft iedereen zijn eigen stijl. Wat je ook doet, alles is goed! Get your groove on!

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een geheel persoonlijk plan te ontwikkelen buiten de groepslessen om. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je een blessure of pijntjes in je lichaam? Dan is BM misschien wat voor jou. Functioneel bewegen volgens de biomechanica van mens. Staan, rennen, gooien, vechten zijn ingebed in ons DNA, maar door onze recentelijke dagelijkse patronen (veel zitten, weinig beweging, etc.) zien we dat ons lichaam dat niet meer aankan, met als gevolg pijn, stijfheid en blessures.

Bij BM leer je je lichaam beter kennen. We werken aan houding en je looppatroon op een efficiënte manier.

Een flinke work out maar toch ZEN zijn ?

Tijdens de power yoga sessie ga je aan de slag met houding, ademhaling, gecontroleerde soepele en sterke bewegingen, meditatie en ontspanning. Yoga helpt bij het creëren van lichaamsbewustzijn. Het kalmeert je sympathisch systeem en brengt rust in je hoofd (en daarnaast heeft het nog eindeloos veel voordelen). De les is gebaseerd op de principes van hatha yoga in combinatie myofascial release en biomechanics/ functionele bewegingen.

Power Yoga is op aanvraag en wordt aangeboden in speciale workshops

Zeer effectieve  1-op-1 of 1-op -2 trainingen waarbij we de natuurlijke patronen van het menselijk lichaam, zoals rennen, gooien en vechten versterken, om blessures en ongemakken te verhelpen of te voorkomen. Functioneel bewegen in zijn meest pure vorm. Voor meer informatie, ga naar de website van Movement Office

Binnenkort in de box:  CrossFit Kids. CrossFit voor Kids is een programma aangepast aan de behoeften en fysieke mogelijkheden van kinderen. Samen trainen, bewegen, lol maken, groeien en uitdagen.  De groepstrainingen zijn met maximaal 6 kinderen in een veilige omgeving.

Een groepsles CrossFit maar dan aangepast op de uitdagingen van jouw lichaam. Uitermate geschikt voor senioren, mensen met een lichamelijke beperking of als je moeite hebt met bewegen. Kleine groepen met veel individuele aandacht..